Tudor Deliu știe exact ce trebuie să facă un Președinte

Știu că, în această perioadă complicată, politica nu este printre prioritățile multora dintre noi. Dar, pe 1 noiembrie avem alegeri și de aceastea depinde dacă în continuare țara noastră va fi reprezentată cu comptență, curaj și devotament sau tot așa cum a fost și până acum.

Eu voi merge la vot, pentru că republica pe care o vad nu este așa cum am dori să o transmitem copiilor și nepoților noștri. Statul nostru nu este în hotarele pentru care în ’92 s-a luptat cu arma-n mână, valorile noastre nu sunt cele pe care le-am educat în discipoli, iar societatea noastră este dezbinată mai tare decât oricând de la independență.

Tudor Deliu vine dintr-o familie simplă de țărani, a apărat acest pământ cu riscul propriei vieți, a promovat adevăratele valori creștin democrate într-un parlament în care toți se temeau, pentru ca azi, populiști, marionete politice să ne mintă și să calce în picioare tot ce ne este drag.

Din experiența de viața, din experiența de munca Tudor Deliu știe exact ce trebuie sa facă un președinte de țară, el trebuie sa unească nu să împartă, el trebuie să inspire încredere și speranță, nu să sperie sau sa dea din deget, el trebuie să reprezinte cu demnitate oamenii acestei țări. El merge în aceste alegeri cunoscând exact care sunt atribuțiile unui șef de stat, nu-și propune mai mult decât poate face un președinte.

Eu îmi doresc o țară normală, unde noi, cetățenii, apărați de o justiție corectă, putem trăi bine din muncă cinstită, unde copii noștri au o educație care le permite un viitor decent, unde părinții noștri se simt în siguranță și se bucură de munca lor de o viață, unde administrația de stat este pentru cetățean, și nu pentru cercurile de interese.

Spre deosebire de ceilalți candidați, domnul Deliu cunoaște viața nu din carte, nu de pe facebook sau din sondajele platite ale expertilor. El trăiește simplu, cu aceleași griji și nevoi ca și toți ceilalți oameni ai acestei țări și, ca și noi toți, își dorește mult să scăpăm de ele.

Îmi doresc ca țara pe care o lăsăm mai departe copiilor noștri să fie reîntregită, familiile să fie reîntregite, să se bucure de o societate în care credința creștină, adevărul, dreptatea, omenia sunt valori supreme pe care cu toții le împărtășim și pentru care suntem gata să muncim.

Pe data de 1 noimbrie eu și familia mea vom merge la vot! Noi vom vota comptența, curajul și devotamentul. Noi vom vota Tudor Deliu, un președinte #DeVotat. Vă invit pe toți cei care gîndiți și simțiți la fel să mergeți la vot, pentru că doar împreună putem face viața ma bună.

Alexandru Fetescu